press%2Ftov-%D1%96nzhbudserv%D1%96s%2F73077
931

Украина

Подрубрики будут тут
 

Пресс-релизы / добавить пресс-релиз /

ТОВ Інжбудсервіс

Автомобільні дороги - важлива ланка загальної транспортної системи країни, без якої не може функціонувати ні одна галузь народного господарства. Рівень розвитку і технічний стан дорожньої сітки значно впливає на економічний і соціальний стан і розвиток як країни в цілому, так і її окремих регіонів, поскільки надійні транспортні зв'язки сприяють підвищенню ефективності виконання основних виробничих фондів, трудових і матеріально-технічних ресурсів, підвищенню продуктивності праці. 

Дорожнє господарство знаходиться на складному стані розвитку, коли від переважного будівництва нових доріг дорожні організації поступово і неухильно переходять до підвищення технічного рівня і експлуатаційного стану існуючих доріг, капітальності дорожніх одеж, реконструкції доріг і мостів. На перше місце висуваються задачі підвищення швидкості, зручності і безпеки руху, інженерного обладнання і благоустрою доріг, архітектурно-естетичного оформлення і ін.

На протязі тривалого часу темпи росту об'ємів автомобільних перевезень. Випуску вантажних і легкових автомобілів випереджували темпи розвитку довжини доріг з твердим покриттям, що привело до зростання інтенсивності руху на дорогах.

Без значного підвищення рівня і експлуатаційного стану доріг неможливо вирішити задачу перевезення автомобільного транспорту з екстенсивного на інтенсивний шлях розвитку, підвищення ефективності затрат на дорожнє будівництво. Дорожня сітка - національне багатство країни, яке потрібно берегти, примножувати і ефективно використовувати.

ТОВ «Інжбудсервіс» створене 2 квітня 1992 року. За роки діяльності маємо досвід роботи на об’єктах державного значення та за кошти державного бюджету, а також співпрацюємо з комерційними замовниками та приватними особами. До кожного замовлення підходимо індивідуально. Основними пріоритетами для нас є якість та швидкість виконання робіт. Контроль якості робіт здійснюється на всіх етапах виконання та супроводжується повним документальним підтвердженням у відповідності до стандартів та нормативів України.

ТОВ «Інжбудсервіс» складає та надає замовнику всю необхідну документацію по об’єкту виконання робіт (проектно-кошторисну документацію, акти на приховані роботи, журнали виконання робіт, журнали випробувань матеріалів і т.п.). В разі відсутності проектно-кошторисної документації спеціалісти підприємства виїжджають на місце виконання робіт, проводять заміри та самі виконують всі необхідні розрахунки відповідно до технічного завдання та побажань Замовника.
ТОВ «Інжбудсервіс» за результатами Національного бізнес рейтингу ставало переможцем у номінації «Лідер галузі» у 2005 та 2008 роках.

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті http://inzhbudservis.gorod.ua/ або за телефоном (044) 258-18-18.
Ми завжди раді Вам допомогти!

Рубрики каталога: 
дороги
Рубрики каталога: 
строительные