news%2Fpolitika%2Fpodovzheno-per%D1%96od-vikoristannya-kosht%D1%96v-za-dogovorom-prodazhu-odinits-so2
929

Черниговская

Подрубрики будут тут
 

Подовжено період використання коштів за договором продажу одиниць СО2

Прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів повідомляє про підписання між Києвом і Токіо додаткової угоди до договору про продаж одиниць викидів парникових газів.

Так, 11 вересня 2013 року за участі Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова у рамках двосторонніх консультацій між Державним агентством екологічних інвестицій України та Організацією з розробки нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО, Японія) відбулося підписання Додаткового договору про внесення змін до Договору продажу одиниць (частин) установленої кількості від 18 березня 2009 року. З української сторони договір було підписано Головою Державного агентства екологічних інвестицій Дмитром Гончаренком, а з японської сторони - Генеральним Директором НЕДО Т. Касаї.

Згідно з допугодою буде можливість подовжити період використання коштів за основною угодою на період реалізації великомасштабних проектів.

Загалом перемовини між сторонами тривали на протязі трьох днів. Результати переговорів українська і японська сторони визначають як позитивні.

Информационное Агентство RBN.cc

Теги: 
Теги: